Melancong adalah satu aktiviti yang sangat menyeronokkan kepada setiap orang dimana dengan melancong kita dapat menghilang rasa tekanan, dapat mengeratkan hubungan dengan keluarga dan dapat menambah pengalaman yang baru.

Walaupun ketika kita melancong, Solat adalah salah satu perkara yang penting untuk kia laksanakan tak kira dimanapun kita berada untuk seseorang muslim. Jom kami share 3 tips mudah untuk pemilihan telekung Travel :

  1. Berat kain

Telekung Travel seharusnya dipilih dari jenis yang sangat ringan supaya jimat ruang dan mudah untuk dimasukkan ke dalam bag.

  1. Mudah dilipat

Telekung Travel seharusnya mudah dilipat agar setelah menggunakannya anda boleh lipat dan memasukkan ke dalam bag tangan ataupun bag galas. Inilah yang menyebabkan telekung travel sangat praktikal jika dibandingkan dengan telekung biasa.

  1. Bag kecil

Telekung Travel seharusnya dilengkapi dengan beg kecil agar telekung travel dapat disimpan di dalamnya. Dengan adanya bag kecil, telekung travel itu akan dapat dijaga dengan rapi, boleh dimasukkan kedalam bag dan tidak kotor.

Jom dapatkan telekung Travel Raudhah Sekarang, sangat2 best dan mudah untuk dibawa kemana-mana. https://saidatul.com/product/telekung-travel-raudhah/

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *